Kroužky a kruzy

Naše kroužky jsou určeny pro nejmenší děti s rodiči (0,5 – 3 roky) nebo starší děti bez doprovodu (2,5 – 7 let). Jsou koncipovány jako zábavné bloky, vedené skušenými lektory, na kterých děti rozvíjí svoje motorické, tvořivé a sociální dovednosti potřebné pro zdravý fyzický i mentální vývoj.

Rozvrh kurzů a kroužků

Aktuální a přehledný rozvrh probíhajících kurzů a kroužků.

Rezervace a omluvy

Rezervace, omluvenky, náhrady, všechno jedním klikem na jednom místě.

Ceník kurzů a kroužků

Zde najdete vše o cenách, předplatném a další informace.

Provozní řád

Vnitřní pravidla a další informace o provozu našho Klubu.

Užitečné informace

Pro koho jsou kroužky a kurzy určeny?

Pro nejmenší děti s rodiči (0,5 – 3 roky) jsou připravené zábavné bloky, na kterých se zpívá, tančí, cvičí a mnoho dalšího. Pro starší děti (2,5 – 7 let) nabízíme kurzy s konkrétnějším zaměřením např. výtvarný, pohybový nebo taneční.

Jak se přihlásit?

Na kurzy se možno přihlásit jednoduše cez náš rezervační systém nebo osobně v našem Klubu na Podkovářské. Při rezervaci si vyberete typ kurzu a volný termín, kdy by ste se chteli kurzu zúčastnit. Přihlášení a ůčast nejsou podmíněné členstvem v našem klubu nebo předplatným na celé pololetí dopředu. Při rezervaci je potřeba zřídit si bezplatní konto v rezervačním systému.

Kolik stojí kroužky a kurzy?

Ceny se liší v závislosti na druhu a typu kurzu. Všechny aktuální ceny najdete v našem ceníku. Zde se dozvíte víc i o výhodných cenách pro držitele permanentek.

Je potřebná pravidelná účast?

Protože víme, že děti jsou často nemocné, nebo chcete odjet k babičce či na dovolenou, snažíme se každou lekci kurzu koncipovat jako samostatný celek. Není teda žádný problém vynechání hodiny. Proto je možné zakoupit vstup jak na samostatnou lekci nebo si předplatit celé pololetí za zvýhodněnou cenu.

Doplňující informace

Některé další kroužky jak pro děti, tak pro dospělé nabízí v našich prostorách spolčenosti, se kterými spolupracujeme. Během čekání na děti, nebo po kroužku můžete využít náš příležitostný prodej občerstvení v bufetu u Klubu v parku Podkovářská. V našem Studiu Vám pak nabízíme i možnost využití samoobslužné kuchyňky a dětského koutku.

Potřebujete získat další informace ohledne kroužků? Neváhejte a napište nám!

Kurzy se specifickým zaměřením

Okrem námi nabízených kroužků a kurzů, se v našich prostorách konají taky kurzy se specifickým zaměřením pořádané společnostemi a lektory, s kterými dlouhodobě spolupracujme.

Cvičení od jógy po tanec. Nadchneme milovníky jógy, meditace, posilování i maminky s dětmi, ať už jdou cvičit spolu nebo každý zvlášť. Cvičení je vhodné nejen pro začátečníky ale i pokročilé. Lekce jógy a dalších druhů zdravého cvičení na dosah vašeho domova vedou skušené lektorky zo studia Pohyb Nová Harfa.

 

Více info

Učíme děti od 2 do 11 let akreditovanou výučbovou metodou Wow! Naším cílem je probudit v dětech nadšení pro angličtinu, podpořit je v učení a otevřít jim tak cestu do světa. Angličtina se učí přirozenou metodou bez překládání a zjednodušování tak, jako by se děti učily svůj rodný jazyk. Kurzy vedou skušené lektorky zo studia Děti Do Světa.
 

Více info

Vyzkoušíte si sensory a messy play aktivity a odnesete si inspiraci pro hraní s dětmi doma. Aktivity, které podněcují dětskou zvědavost a touhu učit se, rozvíjejí jemnou a hrubou motoriku, budují sebedůvěru, rozvíjejí tvořivost, myšlení, pozornost a paměť, podněcují ke komunikaci a rozvíjejí slovní zásobu a praktické dovednosti. Kroužek vede zakladatelka a lektorka Tereza Matysová z TeMa hraní.
 

Více info 

Psychologické konzultace pro maminky od terapeutky ve výcviku, psycholožky a mámy Terezy Žlotířové. Hlavní témata: rodičovství, work-life balance, sebe-rozvoj.

 

Více info

Provozujte nebo lektorujete nějakou zajímavou aktivitu? Rádi se s Vámi pobavíme o vaši nabídce.

Externí spolupráce